
Menukaart
Ontbijt
Lekkere gerechten om mee te ontbijten of te lunchen natuurlijk.
Wentelteeftjes
geserveerd met kaneelsuiker, boter en twisted jam (ook mogelijk met kaneelijs +1,50)
6.00
Vers gebakken croissant
met twisted jam
2.75
Eggs Benedict
2 gepocheerde eitjes geserveerd met Hollandaisesaus op een getoast briochebrood (bacon + 1.50, gerookte zalm + 2.50, avocado + 1.50)
9.50
Kaneelbroodje
5.00
BROODJES EN ANDERE LUNCHGERECHTEN
Broodje Avocado
San Francisco toast met smashes avocado, choiggia biet, veldsla en een gekookt eitje
10.50
Broodje gerookte zalm
San Francisco toast met gerookte Noorse zalm, little gem en Hollandaisesaus
10.75
Broodje bospaddestoel
San Franscisco toast met gebakken bospaddestoelen, Parmezaanse Kaas en Hollandaisesaus
9.25
Broodje Kroket
Zuurdesembrood met croquetten van de Croquetten Boutique, cornichons en Dijon Mosterd (ook mogelijk met truffel-knolselderij kroketten)
10.50
Reubens Sandwich
Goed gevulde Reubens sandwich met pastrami, kaas en zuurkool of brood van het Vlaamsch broodhuis
12.50
Shakshuka
met tomaat, paprika en 2 eitjes geserveerd met brood van het Vlaamsch broodhuys
9.50
Flammkuchen
Flammkuchen met knapperige spekjes, gebakken ui, prei en crème fraîche
8.00
Flammkuchen met gerookte Noorse zalm, bladspinazie, citroen en crème fraîche
9.00
Flammkuchen met zachte geitenkaas, Utrechtse honing en walnoten
9.00
Flammkuchen gebakken bospaddestoelen met truffelcreme
9.00
Pannenkoeken
Onze pannenkoeken worden altijd geserveerd met maple siroop, schenkstroop en kaneelsuiker. Poedersuiker bij je pannenkoeken? Geef het aan bij de bediening.
Onze pannenkoeken worden gemaakt van meel van de molen de Windotter in IJsselstein. Zij produceren nog op traditionele manier meel en bloem met een windmolen en dit proef je natuurlijk terug in onze pannenkoeken!
Naturel
7.00
Spek
8.00
Kaas
8.00
Spek en kaas
9.00
Spek en appel
8.50
Spek, kaas en appel
9.00
Spek, kaas, appel, rozijnen
9.50
Kaas, appel en rozijnen
9.00
Appel
8.00
Appel en rozijnen
8.50
Truffelcreme, gebakken bospaddestoelen en Parmezaanse Kaas
14.50
Gerookte zalm, bladspinazie, crème fraîche
15.50
Pulled chicken en guacamole
14.50
Geitenkaas, walnoten en honing
14.50
Karamel zeezout
14.50
Soep
Wekelijks wisselende soep
altijd een vegan soepje, gemaakt op het weer
6.75
Burgers
Klassieke hamburger
Angusbeef burger van de houtskoolgrill met gerookte bacon, cheddar, augurk, uiencompote en truffelmayonaise op een brioche broodje. Geserveerd met friet en coleslaw
17.50
Bietenburger
Bietenburger van eigen bodem met little gem, crème van feta en Granny Smith appel. Geserveerd met friet en coleslaw
16.50
OM TE DELEN
Kaasfondue van Tallegio
met knapperige wintergroenten geserveerd in een Italiaanse bol
9.50
Geroosterde zoete aardappel
en rode biet, crème fraîche, pompoen- en zonnebloempitten
6.00
Gefrituurde spruitjes
met Rinse appelstroop en Maggi
6.00
Loaded fries
met cheddarsaus, jalapeño-pepers en groene kruiden
6.00
Gemarineerde bospaddenstoelen
met crème van sjalotten en knoflookcroutons
8.50
Gamba piri piri
gebakken in knoflook-chili olie met citroen en peterselie
8.75
Salade Noors gerookte zalm
met gemarineerde rode biet en zachte geitenkaas
8.50
Runderstoofje
met Gieser Wildeman stoofpeertje en gekarameliseerde pastinaak
9.50
Loaded fries
met cheddarsaus, jalapeño-pepers, groene kruiden en pulled chicken
8.50
Ribs
Singapore style spareribs met Sriracha-mayonaise en bosui
9.75
Sticky chicken wings
met BBQ-saus en geroosterde sesamzaadjes
8.50
KIDS
Kroket of kipnuggets
met frietjes en appelmoes
7.50
Pizza Bambino
Pizza met tomatensaus, paprika en mozzarella
8.50
Spaghetti
met tomatensaus en Parmezaanse kaas (ook glutenvrij mogelijk)
8.50
SWEET / DESSERTS
Brownie
geserveerd met rood fruit en slagroom
5.50
Appel Crumble
Lauwwarme appel crumble met vanillecustard
6.00
Taart
Taart van….Taart! Verschillende keuzes; vraag bij de bediening welke taart we vandaag in huis hebben gehaald!
IJsjes
IJsjes van N'ICE
