
Menukaart
Ontbijt & lunch
Lekkere gerechten om mee te ontbijten of te lunchen natuurlijk (tot 16:00).
Bananenbrood
gemaakt met geredde bananen van Sunt, geserveerd met hangop en rood fruit
8.50
Eggs Benedict
2 gepocheerde eieren op getoast briochebrood met Hollandaise saus. bacon + 2 en avocado + 1,50
8.00
Toast smashed avocado
met little gem, gekookt eitje, tachina en geroosterde walnoten (vegan mogelijk)
12.50
Wekelijks wisselende seizoenssoep
van de chef, altijd vegan en geserveerd met brood
6.50
Broodje Kroket
Zuurdesembrood met 2 kroketten, roomboter, cornichons en Dijonmosterd
12.50
Broodje gebakken bospaddenstoelen
Toast met gebakken bospaddenstoelen, knoflook en rozemarijn, Parmezaanse kaas en kappertjes mayonaise
11.50
Kimchi tosti
Rijk belegde tosti van zuurdesembrood met Koreaanse kimchi, gesmolten cheddar en sriracha-mayonaise
11.50
Groene Shakshuka
met spinazie, feta, komijn, gebakken ei en labneh, geserveerd met een pita
13.75
Huisgedraaide hummus
met geplette tuinbonen en olijfolie, geserveerd met een pita
8.75
SHARING = CARING
Gepofte knolselderij
met crème van paddenstoelen en krokant gebakken oesterzwammen en kappertjes
9.00
Linzenköfte
Geserveerd in little gem, augurk en citroen met licht pittige zhug
8.00
Rundersukade
gestoofd in kalfsjus met champignons, gerookte spekjes en zilveruitjes
13.50
In de oven gegaarde zalm
met sumac en za’atar, bladspinazie en tachina
13.50
Huisgedraaide hummus
met geplette tuinbonen en olijfolie, geserveerd met een pita
8.75
Krokant gebakken halloumi
met ingelegde wintergroenten en oregano-mayonaise
9.00
Gnocchi
met romige truffelsaus, gebakken bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas
10.50
Kaasfondue van Tallegio kaas
geserveerd in een Italiaanse bol met knapperige groenten
10.75
Zuurdesembrood
met za’atar boter
6.00
Goulash van hert
met geroosterde bospeen en crème fraîche
11.50
Burrata op getoast briochebrood
met paddenstoelen-olijventapenade
12.50
Marokkaanse pastilla
filodeeg gevuld met licht gezoete kip, amandelen en specerijen
12.50
Winterse tabouleh salade
met walnoten, cranberries en dadelsiroop
6.00
Licht pittig geroosterde bloemkoolroosjes
met harissa, sumak-uien en pistachenoten
9.25
Langzaam gegaarde venkel
in bouillon van knolselderij getrokken met Pecorino en sinaasappel
8.50
Lekker voor erbij
Frisse salade
met kruiden, komkommer, zonnebloem en pompoenpitten
3.75
Schaaltje friet
met mayonaise
3.75
Pannenkoeken
Heerlijke pannenkoeken gemaakt met meel van korenmolen “De Windotter” in IJsselstein. Gemaakt volgens traditioneel molenaarsrecept!
Naturel
9.50
Kaas
10.50
Spek
10.50
Rozijn
10.50
Appel
10.50
Kaas en spek
11.50
Spek en rozijn
11.50
Appel en rozijn
11.50
Spek en appel
11.50
Kaas en appel
11.50
Kaas en rozijn
11.50
Kaas, spek en rozijn
12.50
Kaas, spek en appel
12.50
Kaas, rozijn en appel
12.50
Spek, rozijn en appel
12.50
Kaas, spek, appel en rozijn
13.50
Flammkuchen
Crème fraîche, spekjes en ui
9.50
Crème fraîche, gerookte zalm, spinazie en citroen
11.00
Crème fraîche, truffel, gebakken paddenstoelen en Parmezaanse kaas
11.00
SWEETS / DESSERTS
Espresso Martini
12.50
Lauwwarme appel crumble
met sinaasappelhangop
6.50
Klassieke Tiramisu
met lange vingers, espresso en Amaretto
6.50
Bailey’s coffee
of Irish of… Spanish of…. kies zelf maar, met ongezoete geslagen room
8.00
Taart van Taart! Oog In Al, keuze uit:
Appeltaart, glutenvrije chocoladetaart en carrotcake
Kids
Tosti
met kaas en ketchup
5.00
Kroket
met frietjes en appelmoes
8.00
Glutenvrije naturel kinderpannenkoek
met poedersuiker en stroop
8.00
