BETERBOOMPJE BIJ SOIA

Zakelijk

Voor bedrijven

Wil je met je bedrijf bij SOIA reserveren? Dan ben je hier op de juiste plek. Kom je liever met vrienden? Maak hier je reservering.

Doe hier je aanvraag

Bij Soia wordt werk nog leuker

Zeg nou zelf: temidden van knapperende haardvuren en uitzicht op het Amsterdam- Rijnkanaal ziet je werkdag er toch heel anders uit? Dat maakt SOIA de ideale plek om samen met je team of bedrijf uit de dagelijkse werkomgeving te breken. Denk aan een informele lunch, creatieve brainstorm, of compleet bedrijfsfeest. Door onze unieke ligging zijn we bovendien voor iedereen goed bereikbaar. Of je nu met het OV, de fiets of met de auto komt.

Doe hier je aanvraag

Informeel en inspirerend

Met onze groene omgeving bieden we een inspirerend alternatief op de standaard vergaderlocaties. SOIA is een plek waar ideeën de ruimte krijgen, in combinatie met lekker eten en drinken. We beschikken over een groot restaurant en meerdere terrassen, zodat er voor iedere zakelijke activiteit wel een geschikte plek te vinden is. Daarnaast beschikt SOIA ook over een Green Key-certificaat, waarmee we laten zien dat we duurzaamheid heel belangrijk vinden.

Van borrel tot bedrijfsfeest

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo beschikken we over een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart waar je zelf een menu uit samen kunt stellen. Maar het is ook mogelijk om een buffet of een exclusieve bbq met onze Oklahoma Smoker te reserveren. Wil je het liefste een borrel combineren met een activiteit? Ook dat kan. We werken samen met verschillende Utrechtse partners voor een volledig teambuilding programma op maat.

Kortom, ben je op zoek naar een unieke plek voor jouw zakelijke bijeenkomst?
Zoek niet verder.

Meer informatie?

Wil je meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Direct reserveren

Doe hier je aanvraag