SOIA's Wintertuin Openingsweekend

vrijdag 12-11

Op 12 november is het eindelijk zo ver! We gaan onze deuren van SOIA's Wintertuin openen.

We steken dit weekend speciaal onze échte winter-BBQ aan naast onze geheel nieuwe menukaart, maar denk ook aan DJ’s, singer-songwriters en een buitenterras vol met haardvuren. Of denk aan bakken vol met marshmallows en vers gemaakte pannenkoeken, flammkuchen en stoofpotjes: alles zit erop en eraan. We hebben voor jou een plek gecreëerd waar je niet alleen heen gaat in de zomer, maar waarnaar je ook juíst opzoek bent in de koude maanden. SOIA transformeert zich tot dé nieuwe winterse hotspot van Utrecht: SOIA’s Wintertuin.

Wanneer?

Van 12 tot en met 14 november 2021

Programma

Vrijdag 12/11
Winterse BBQ, waar je naast de nieuwe menukaart kan genieten van de BBQ-platters die we ter plekke voor jullie zullen bereiden, maar ook van de heerlijkste tunes van De Beer Is Los. Je kent het wel, de klassiekers, maar dan nét nog een beetje leuker ;-)


Zaterdag 13/11
Op zaterdag is hét perfecte moment om de rest van het menu uit te komen proberen, maar ook genietende van de beste klassiekers van De Beer Is Los!


Zondag 14/11
Last but not least! Als je zit te genieten van jouw klassieke flammkuchen, stoofpotje of karamel zeezout pannenkoek, kan je vanaf 15:00 nog een beetje extra genieten met live achtergrond muziek van Pierre Et les Optimistes! Jazz, Rumba, Akoestische Reggae… De mix van hun eigen muziek zorgt ervoor dat we al snel niet meer stil willen zitten!